Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2010. augusztus 3., kedd

Működő ingyen sms küldés magyarországra

Működő ingyen sms küldés magyarországra:
Napi 2 ingyen sms, magyar nyelvű, és működik. Igen létezik. A mobiltelo.hu weboldalon, egy egyszerű regisztráció után azonnal lehet ingyen sms küldeni, bármelyik magyar hálózatba. Ha a telefonszámodat beregisztrálod, akkor saját számmal küldi az ingyen sms-eket. Pár másodpercen belül megkapja a címzett.
Egyszerű, gyors hatásos. Használjátok amíg még működik.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

persze megkapja miután helyreállitották a problémát az smsküldésnél

Névtelen írta...

én ma regisztráltam, de a számhitelesítést nem akarja elvégezni a rendszer, mindig csak azt írja ki, hogy a validációnál hiba történ, próbáljam később...ez vajon átmeneti, vagy soha nem is fogja aktiválnni a tel.számom?

Névtelen írta...

Nem is lehet mindhárom hálózatra küldeni a T-mobilra nem lehet.......

guszti87 írta...

hjkkk jjjjfgj fghhfgh