Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2010. augusztus 26., csütörtök

Ingyen sms

Ingyen sms:
Ingyen sms küldés mindhárom magyarországi mobilszámra. A mobiltelo.hu weboldalon kisebb szünet után, újra indult az ingyen sms küldés.
Napi 2 ingyen sms, plusz 2 ingyenes kreditért, újabb 2 ingyen sms küldés.
Kipróbáltuk, mindhárom haza mobilszolgáltatóra működik.
Magyar nyelvű szolgáltatás, használjátok, amíg még működik.

5 megjegyzés:

sanyika írta...

szia életem nagyon hiányzol a tegnapi nap nagyon jol esett hogy ugy beszéltél remélem jo vagy és nincs semmi baj tegnap olyan buta voltál aszt hiszed itt hagynálak ahogy mondtam soha nem hagynál el te jelentesz nekem mindent legyél jo és vigyázz magadra és remélem fel vagy öltözve mert+fázol és aszt nem akarom milioszor csokollak szia kicsi babám

Névtelen írta...

xya adri mama vagyok boldog névnapot neked ha tuchivjál

Névtelen írta...

Hogyan lehet smst letölteni

Névtelen írta...

Hogy lehet kuldeni smst?

Unknown írta...

Gkk