Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2010. november 8., hétfő

Ingyen sms küldés

Ingyen sms küldés:
Változás történt a mobiltelo.hu weboldalon. Továbbra is lehet ingyen sms-t küldeni, de csak két mobil hálózatra, a Telenor és a Vodafone ra. Egyelőre T-mobilos hálózatba nem lehet ingyen sms-t küldeni. Napi 2 ingyen sms küldési lehetőség, magyar nyelven.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

anya holnap hozd el a görkorit

Névtelen írta...

anya hozz nekem is pudingot lécccciiiiii

Névtelen írta...

ki az a hülye aki itt kér pudingot és görkorit?????

Névtelen írta...

Én itt lakom:
A szállítmányt ide kérem:
Pécs Zalka utca 4. fsz. 2.

Névtelen írta...

SAJÁT Receptem:
Fogj 2 pudingot és egy görkorcsolyát. Öntsd le a görkorcsolyát a 2 pudiggal. Rakd be egy félórára a sütőbe. Utána vidd el Pécsre a megadott címre. :D

Névtelen írta...

szia akor jösz? hivj fel