Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2010. július 15., csütörtök

Ingyen sms küldés

Ingyen sms küldés:
Ingyen sms küldés magyarországi mobilszámokra. Teszteltük az uzenem.hu weboldalt ingyen sms küldő szolgáltatását. Mindhárom magyar szolgáltatóra elküldte az ingyen sms-eket. Néhány másodpercen belül megérkeztek az sms-ek.
Napi 5 ingyen sms, és további (minden nap igényelni kell 10 kreditet ingyenesen) 10 ingyen sms küldhető. Így napi akár 15 is. Magyarnyelvű, gyors, egyszerű ingyen sms küldő weboldal. Használjátok ti is amíg még működik.

Nincsenek megjegyzések: