Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2010. július 2., péntek

Ingyen sms küldés magyarországra

Ingyen sms küldés magyarországra:
Még egy új, magyar ingyen sms küldő weboldal. Az uzenem.hu nemrég indult, és szintén lehet vele ingyen sms eket küldeni mindhárom magyarországi mobilszolgáltatóra.
Egy egyszerű regisztráció után, napi 5 ingyen sms küldhető. Napi 10 kreditért ( ingyen lehet kérni az oldalon) még plusz 10 ingyen sms küldhető.
Egyszerű kezelni, mert magyar a felület. Mindhárom magyarországi mobilszolgáltatóra elküldte nekünk, ráadásul nagyon gyorsan. Sőt még külföldi számra is elmentek az ingyen sms-ek.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

szeretlek