Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. október 1., csütörtök

Ingyen sms küldés, világszinvonal ingyen sms küldő.

Ingyen sms küldés Hírek:

Megszünt a világszínvonal ingyenes sms küldés szolgáltatás.
Szintén ne próbáljatok meg ingyen sms-t küldeni, mert csak bosszankodhattok. Sőt már nincs is fenn a weboldalon hogy honnan lehet ingyen sms-t küldeni.
Ha tényleg szsertnétek ingyen sms-t küldeni, rengeteg magyarországon is használható ingyen sms küldő van.
Olvassátok tovább a blogot, és keressétek például az smsville -t, vagy az smsgott ot. Nekünk ezek váltak be a legjobban ha ingyen sms-t szeretnél küldeni.

Nincsenek megjegyzések: