Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. október 1., csütörtök

sms ville ingyen sms küldés

Ingyen sms küldés, Smsville.
Köszönjük szépen a hasznos infokat, az egyes kommentezőknek, mert nagyon sokat segítettek.
Az smsvilleről tényleg lehet ingyen sms küldeni, de mégsem ingyen.
Hát hogy is van ez?

Nagyon egyszerűen, mert amikor beregisztráltok, akkor el kell fogadni a felhasználási feltételeket.
Van benne gy érdekes rész, amit specialista írt meg nekünk.

"A teljes jogú felhasználói profillal rendelkező felhasználó beleegyezik, hogy havonta három tájékoztató SMS-üzenetet kapjon. Egy SMS ára legfeljebb 3x480 Ft. A tagsági viszony folytatólagos, és automatikusan megújul tíz napra, amíg a felhasználó fel nem mondja tagsági viszonyát. "

Vagyis az ingyen sms küldés 10 naponta 480 ft-ba kerül.
Erre nagyon figyeljetek oda.
Köszönjük A specialista kommentezőnek, hogy felhívta rá a figyelmet

2 megjegyzés:

Kislány írta...

Ezt a szolgáltatást a Netsize Kft működteti és minden 10 nap után a 1789-es számról levesz a mobilról 500 Ft-ot 25 db sms-ért, azon a címen, hogy frissitette az oldalad. Hol ingyenes szolgáltzatás ez? Lemondani sem egyszerű, mert a Pannon a Netsize Kft. nevét és számát adja meg, ahol saját magadnak kell lemondani a szolgáltatást.

Richárd írta...

Ember! Hol itt az ingyenesség? Ez egy nap shit!