Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. október 1., csütörtök

Ingyen sms küldés-sms.de sms küldő oldal

Ingyen sms küldés, sms.de
Németországba szinte korlátlanul lehet ingyen sms-t küldeni az sms.de weboldalról.
Kizárólag Németországba lehet ingyen sms-t küldeni.

Regisztrációt igényel, naponta egy accounttal maximum 10 sms küldhető ingyen. De egy gépről számos accountot lehet létrehozni, csak különböző email cím kell hozzá, így természetesen korlátlan számban küldhetsz Németországba ingyen sms-eket.

Reklámmentes sms küldhető, 160 karakterrel maximum. Azonnal elküldi az ingyen sms-t!

Tapasztalatom:
Nekem mindig elküldte azonnal az ingyen sms-t, így akinek vannak ismerősei Németországban, azokat elhalmozhatod ingyen sms-ekkel.
nem hiába, ha a világon az egyik legtöbbet használt ingyen sms küldő oldal.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

nem ér semmit