Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. október 1., csütörtök

ingyenes sms küldés, gizmosms küldés

Ingyen sms hírek:

Sajnos a gizmosms kivette Magyarországot az ingyen sms küldő országok közül. Igy nem tudsz Magyarországra ingyen sms-t küldeni. De ha van a szomszédos országban ismerősöd, akkor használd nyugodtan, mert a következő szomszédos országokba lehet ingyen sms-t küldeni.

Használata, nagyon egyszerű.
gizmosms.com weboldalon, kiválasztod az országot.Neírod a telefonszámot, begépeled az sms-t. Van egy szűrő kód, amit megerősítésként meg kell adnod. ( ez azért van, hogy kém robotok ne tudjanak sms-eket irkálni)

Tapasztalatok az ingyen sms küldésről:
Romániába több száz ingyen smst küldtem a gizmosms segítségével.
Mindegyik sms megérkezett, megbízható jó oldal.
Általában azonnal elmennek az ingyen sms-ek, de néha, eléggé ritkán 2-3 órát kell várni, de megérkeznek.
Igazi jó ingyen sms küldő oldal, használd bátran.
www.gizmosms.com

Nincsenek megjegyzések: