Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2011. október 13., csütörtök

Ingyen sms küldés

Ingyen sms küldés
Az interneten a honlapot azért hozták létre, hogy a neten található ingyen sms küldő oldalakat összegyűjtse. A bemutatásra kerülő oldalak teljes mértékben ingyenesek, az sms küldéssel se a feladónak, sem pedig a címzettnek nem kell fizetnie. Több ingyen sms küldésre szolgáló weboldal is található az interneten, azonban némelyik nem frissül kellően és olyan is előfordul, hogy a használója becsapva érzi magát.

Ez a weboldal ezeken szeretne változtatni, hiszen mint több külföldi országban Magyarországon is divatosak az ingyen lehetőségek. Ezért ebbe a kőrbe bele tartozik az ingyen sms küldése is, hisze sok pénzt lehet így megspórolni. Az sms küldés ingyen a weboldalon a menüben az " ingyen sms azonnal " -ra kattintva valósítható meg.

Az SmsBull.com oldalon 3 db sms küldhető el rendkívül gyorsa, az oldal használata regisztráció után érhető el.
A Bzzs.me ingyen sms küldő a Facebook fiókkal működik – innen korlátlan ingyen sms küldési lehetőség van, és az oldal bármikor használható.
A Cherry Sms – Ingyen sms küldés oldalán egyszeri 10 ingyen sms küldhető akár Mobilra, Pc-re letölthető programokkal!
Talksms.com oldaláról mely regisztrációt igényel – naponta csak 1 ingyen sms van garantálva.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

szeretlek

Névtelen írta...

Szia

Névtelen írta...

Szia

zsolz írta...

Szia

Névtelen írta...

Nem kell regisztrálni, ingyenes sms http://www.emesesmse.hu Ez működik!!

Unknown írta...

Haho

Unknown írta...

Szia. Gyere át igyál egy kávét. Niki voltam.