Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2011. május 31., kedd

Ingyen telefonálás a Facebookon???

Ingyen telefon a Facebookon

Ingyen telefon a Facebookon

Már telefonon is felhívhatók az ismerősök a Facebookon . A lehetőség most még csak számítógépről számítógépre működik. Azonban nemsokára lehetőség nyílik a videós beszélgetésre, a vonalas, illetve a mobil telefonokat is lehet ezután hívni a közösségi szájtról, a fejlesztők jelenleg már ezen dolgoznak .
Ezentúl nemcsak szöveges formában lehet csetelni a Facebookon, a T-Mobileval közösen a Vivox amerikai cég olyan alkalmazást tett közzé, amely alkalmazásával telefonálni is lehet a közösségi szájton. Az integrált szolgáltatásokat aki regisztrált tag az használhatja, nincsenek területi korlátok.
A facebookos telefonáláshoz, ami pécén és Macintoshon működik egy böngésző kiegészítőt kell letölteni, és ettől fogva a cset ablakban, már ha online van az ember, az ismerősök nevénél található zöld pont mellett láthatóvá válik egy telefonikon is – erre kattintva máris hívható az, aki be van jelentkezve a csetre.
Aki a programot még nem telepítette a számítógépére az értesítést kap, ami kisség spamgyanús, ezért sokan nem mernek rákattintani. Ha a hívott nem jelentkezik hagyhatunk a számára hangos üzenetet , mely a címzett a facebookos üzenetei között jelenik meg , és kattintásra meghallgathat.

A tesztek azt mutatták, hogy a hangminőség nem rosszabb, mint a Skype-on: bár néha kicsit hordós, alagutas, de nem zavaró, és ami mellette szól, hogy ingyen van.

Hátrányba kerül a Skype ?
A Bobsled is úgy kezdi a karrierjét, mint 2003-ban a ma már legismertebb internetes telefonszolgáltatás, a Skype, vagy nézzük a két éve a Google Voice-ot , azonban a versenytársakkal szemben létezik egy hatalmas előnye, mely az, hogy nincs szükség l egyenként begyűjteni az ügyfeleket, egyből 500 millió potenciális felhasználóval indul.
A fejlesztők ígérete szerint jön a videocset, és a Facebookról nemsokára mobilra és vonalas telefonra is indítható majd hívás,ez nagy mértékben befolyásolhatja az eBay tulajdonában álló Skype pozícióit. A Vivox állítása alapján a Bobsled hamarosan letölthető lesz az Apple iPhone-jára valamint az iPadre is, ez azt jelenti, hogy 3G-s okos telefonról a Facebookon sikeresen lehet majd VoIP-hívást kezdeményezni és fogadni percdíj fizetése nélkül..

A Facebook most nem kommentálta a telefonos szolgáltatást, ezért nem lehet tudni, hogy mi lesz a Facebook és a Skype által tervezett együttműködéssel, melyet az elmult év őszén jelentettek be. Mellékesen a T-Mobile egyik alelnöke azt nyilatkozta a Boston Globe-nak , hogy a Bobsled elindításához nincs szükség a formális együttműködésre a közösségi szájttal, mert az alkalmazás teljes egészében a Facebook külső fejlesztéseivel szemben támasztott elvárásainak megfelel.

Nincsenek megjegyzések: