Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2010. január 4., hétfő

Wadja ingyen sms küldés

Ingyen sms küldés a wadja.com közösségi oldallal.

Szeretnék néhány félreértést tisztázni a wadja ingyen sms küldéssel kapcsolatban.
Igen is lehet ingyen sms-t küldeni, mindhárom magyarországi mobilszolgáltatóra.
Nagyon sokan írtátok a kommentekben, hogy nem működik, illetve nem találjátok hogy honnan lehet ingyen sms küldeni a wadjaval. Ez tévedés. Folyamatosan működő, megbízható ingyen küldő weboldal, ráadásul magyarra is le van fordítva.
Én most leírom lépésről, lépésre. Mert folyamatosan lehet vele napi 5 ingyen sms küldeni egy felhasználótól.
Regsiztrálsz a wadja.com weboldalon. Majd belépsz a belépési adatokkal.
Bal oldalt felül van egy menüpont: Címkékhez, ha erre rákattintasz, akkor legördül egy menüsor, ahol kiválaszthatod az SMS -t menüpontot. Rákattintva, bejön az ingyen sms küldő felület.
Belekattintva, megjelenik a telefonszám mező. + 36 os formátumban kell megadni a telefonszámot.
Beleírod az ingyen sms szöveget.
Majd egész egyszerűen rákkatintasz az Elküld gombra.
És ezekután pár másodperc alatt, bármelyik magyar szolgáltatóra el is küldi az ingyen sms-t.
Ennyire egyszerű, csak éppen használni kell, és már is mehet az ingyen sms küldés.

18 megjegyzés:

tűnde írta...

ez mi szia

Unknown írta...

a wadja már egy hónapja nem működik, hibát ír ki üzenet küldéskor, és magyarul sem érhető el, teljesen megújult, átalakult. úgyhogy sajnos nem ilyen egyszerű...

Névtelen írta...

én jelenleg is használom az oldalt és nincs vele semmi gond

Unknown írta...

akkor nem értem. megosztanád hogyan? :) mert amióta megváltozott én nem vágom.

Névtelen írta...

Ez 1 fos!!!!!!!!!!!!
Ki sem lehet rajta igazodni!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

edig és netovább mátol fizessetek érte

Névtelen írta...

ti gyárilag vagtok ilyen hülyék vagy csak teszitek magatokat?!?! Mert a wadja.com-on a hirdetés alatt vannak nyelvek, ott rámész a legutolsóra az egy nyíl és bejön egy ablak onnan pedig válaszd ki a magyar-t!! Ennyi... einsteinek! habár én 3 éves korom óta gépezem:D

Névtelen írta...

Fu de nagyot mondtál, hány éves vagy 12? Anyád esetleg gyárilag hülye, szerintem mindenki látja mi hol van és nem analfabéta, attól függetlenül folyton változik az oldal, és nem mindig úgy működik mostanság ahogy az ember szeretné. Talán nem hiába van ennyi panasz rá és lehet, hogy szimplán te vagy egy nyomorék einstein. De ha annyit használod a gépet, köztük gondolom akkor a wadját is bizonyára ezzel tisztában vagy, bár nem hiszem... Mindenesetre meglátszik a szellemi szinteden, hogy 3 éves korod óta a gép előtt retardálódsz öregem.
Amikor legutoljára beléptem megint fejlesztették, semmit nem lehetett vele kezdeni, most meg kredites lett, szóval ennek annyi.

Névtelen írta...

A wadján pillanatnyilag nem működik sem az "oferpal" ingyen-kredit-csináló funkció, nem működik a "küldd az e-emailcímedről" opció sem. Hiába vannak ezekről tájékoztató képek és oktató videók a weboldalukon. Nem ez volt a leginkább felhasználóbarát küldő, amit az utóbbi 7-8 évben eddig folyamatosan használtam, de tény, hogy jelenleg semmilyen más hasonlót nem találtam. Ha tudtok, légyszi szóljatok!!!!!!!!

Tapasztalat szerint egy ideig mindegyik ingyen engedi, aztán elfogy a pénzük, megpróbálják a fizetős változatot és bebuknak,...jön majd a többi.

Névtelen írta...

A wadján valóban lehetett küldeni ingyen sms-eket, 1 évig én is használtam. Tökéletesen elküldte mindhárom hálózatra, napi 2 sms limitig:( Nálam ennyit lehetett csak, nem tudom honnan szedték mások az 5-öt. Ékezeteket is tökéletesen kezelt, pár másodperc alatt megérkezett. Azonban 2010 január végén, februárban átalakult, azóta nem lehet vele küldeni, úgy néz ki kredites lesz, bár még szerintem nem fejeződött be a "fejlesztés". Ez van sajnos. Más ingyen küldőt én sem ismerek. Az összes behalt...Ha találok valami használhatót, akkor szólok. Üdv néktek magyarok!

Névtelen írta...

Pisti vagyok és szar hogy már nem lehet vele smst küldeni hogy az isten verné meg.Mindíg lehetett, mostmeg ezt a csóró oldalt is megszopatták.Remélem csak szimpla fejlesztés folyik mert jó lenne ha működne.Akárki akármit mondd, nem lehet használni az ingyen sms küldő funkciót!Nekem is csak azt mutatja hogy miket küldtem el.De nem enged újakat küldeni.Baszná meg azt a takonyszagú büdös bélférgestől rodhadt anyját. :)

Unknown írta...

Már most nem azért az 5 forintért, de már csak credit-ért lehet sms-t küldeni, nincs ingyen sms küldés!!!!

WadjaWorld írta...

Újra lehet ingyen SMS-t küldeni a Wadjáról! Ehhez csak pontokra van szükséged, amelyeket ingyen megszerezhetsz a gWallet, vagy az Offerpal használatával, illetve bizonyos lépéseket követve a Wadján folytatott aktivitással. Csak kattints a zöld színű „Points” feliratú dobozra a keresőmező alatt és válassz a különböző lehetőségek közül! Ha segítségre lenne szükséged, tekintsd meg az alábbi videót:

http://www.screentoaster.com/watch/stWU9WQ0ZORltcSFtVXFNd/free_points_on_wadja

WadjaWorld írta...

Újra lehet ingyen SMS-t küldeni a Wadjáról!

A Wadja felhasználói mostantól ingyen juthatnak Wadja pontokhoz és immár minden egyes SMS-ben 160 karaktert küldhetnek, hirdetésmentesen.

Továbbra is lehetőség van ingyenes csoportos SMS küldésre. Az SMS küldéshez mostantól Wadja Pontokra van szükség, amelyekhez két módon lehet ingyen hozzájutni.

Az első megoldás nagyon egyszerű. Az oldal jobb felső részén található “Wadja Points” képre kattintva, lehetőséged nyílik az gWallet szolgáltatást használni, amellyel több száz Wadja ponthoz juthatsz ingyen. Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni a toolbart (eszköztárat), kitölteni egy kérdőívet, vagy játszani.

A második megoldással még több ingyen Wadja Pontot szerezhetsz, csak követned kell a következő lépéseket.

1. Hozz létre 5, vagy annál több címkét (label)
2. Hívd meg az oldalra 100, vagy annál több barátodat
3. Kérd meg 50, vagy annál több barátodat, hogy kövesse a címkédet
4. Töltsd fel a fotódat
5. Tüntesd fel a tartózkodási helyedet

Minden egyes fenti lépéssel ingyen jutsz Wadja Pontokhoz.

Ezenkívül minden héten kisorsolásra kerül egy szerencsés Wadja felhasználó, aki naponta legalább egyszer bejelentkezett és üzentet küldött barátainak, és létrehozott, vagy használt egy címkét. A nyertes 300 Wadja Pontot kap, amellyel közel 150 SMS-t küldhet!

WadjaWorld írta...

Youtube és Twitter is a Wadján!

Az egyedi, emberek-és-témák szellemiségű címkéző rendszeréről is ismert Wadja közösségi portál YouTube és Twitter funkciókkal egészítette ki oldalát, hogy felhasználói valós időben rendszerezhessék, archiválhassák és vitathassák meg a közösségi tartalmakat.
http://www.itextreme.hu/index.php?q=hirek/4432

WadjaWorld írta...

WADJA: ÚJRA INGYEN SMS!
Végtelen mennyiségű üzenet a Wadján. 160 karakteres, hirdetésmentes SMS küldés, napi korlát nélkül! További információ: http://blog.wadjaworld.com/?p=1125

Fody írta...

Akkor lehet én vagyok hülye,de nekem a wadja.com-ot be sem tölti.Egy nagy fehér üresség az egész oldal!

Névtelen írta...

pá.88o6él97éé lo7 ki87o