Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. december 18., péntek

Ingyen sms küldés karácsonykor

Ingyen sms küldés regisztráció nélkül, Karácsonykor.
Szeretnék nektek adni egy kis ajándékot azzal, hogy a legutóbbi tesztelésünk alapján, melyek azok az ingyen sms küldő oldalak, ahonnan tényleg tudtok ingyen sms küldeni.

Vannak olyan oldalak, ahonnan regisztráció után tudtok ingyen sms-t küldeni, és vannak olyan oldalak ahonnan regisztráció nélkül is megy az ingyen sms küldés, mindhárom magyarországi mobilszolgáltatóra.

Regisztrációval működő ingyen sms küldés
wadja.com az egyik legrégebbi, folyamatosan működő ingyen sms küldő. Egy közösségi oldal, ahol magyar kezelőfelület van, napi 5 ingyen sms küldési lehetőség, akár saját számról.
wadja.com ingyen sms küdő közösség.

Regisztráció nélküli ingyen sms küldés:
- 1001freesms.com régóta működő ingyen sms küldő oldal, ahonnan 4 óránként lehet ingyen sms-t küldeni.
Egyszerű, gyors ingyen sms küldő, nekünk mindig, mindhárom mobilszolgáltatóra elküldte az ingyen sms-t!
1001freesms.com

- smsgott.de ingyen sms küldés regisztráció nélkül. Megbízható működő ingyen sms küldő. Regisztráció nélkül, napi maximum 5 ingyen sms küldhető ugyan arról a gépről
smsgott.de

Használjátok bátran ezeket a lehmegbízhatóbb ingyen sms küldő oldalakat, és lepjétek meg szeretteiteket egy csomó ingyen sms el:)
Kellemes Karácsonyi Ünnepet
Ingyensms blog szerkesztőség

Nincsenek megjegyzések: