Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. november 30., hétfő

Ingyen sms küldés magyarországra

Ingyen sms hírek:
Ingyen sms küldés magyarországi szolgáltatókra!
Megint megnéztük au ingyen sms küldő oldalakat, és továbbra is lehet ingyen sms t küldeni számos ingyen sms küldő portálról magyarországi szolgáltatókra is.


A wadja.com ingyen sms küldővel mindhárom  magyarországi szolgáltatóra lehet ingyen sms küldeni. Ráadásul az sms ek szinte azonnal, pár másodperc alatt megérkeznek. Ez egy közösségi oldal, most már elérhető magyar nyelven. Egyszerűen küldhetsz napi 3 ingyen sms-t.

Smsville.com ingyen sms küldő. Tagként napi 25 ingyen sms küldhető, bármely magyarországi szolgáltatóra, de itt van rókla egy részletesebb leírás, olvassátok el mindenképp, mielőtt ingyen sms-t küldtők velük. Ingyen sms küldés smsville.com

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A wadján már csak kredittel lehet sms-t küldeni..:S