Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. november 5., csütörtök

Ingyen sms küldés magyarországra

Ingyen sms küldés magyarországi mobilszolgáltatókra.
Teszteltünk kettő ingyen smsm küldö oldalt, amelyek régebben küldtek magyarországra is sms-t.
De ezeket az oldalakt  nagyon kell figyelni, mert folyamatosan változnak.
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, mert mindkét ingyen sms küdő oldallal lehettett ingyen sms-t küldeni.

A két oldal:

-Ingyen sms küldés: -Wadja ingyen sms küldő.
Nagyon megbízható oldal, mert másodpercegen belül elküldte, és meg is érkezett az ingyen sms. Mindhárom mobilszolgáltatóra kipróbáltuk, és valóban működött. A wadjáról írtunk részletesebben, itt elolvashatjátok.
A wadja.com oldalon kell regisztrálni, és már belépve azonnal lehet küldeni napi 5 ingyen sms-t! Az sms ek végére, csak annyit rak ki, hogy wadja.com.  Nagyon megbízható ingyen sms küldő oldal.

Ingyen sms küldés smsgott.de:
Ez regisztráció nélküli ingyen sms küldö oldal. Eddig megbízható volt, de most már néhány percet, esetleg negyed órát késik az ingyen sms megérkezése. Ettól függetlenül mindig megérkeztek, tehát megbízható ingyen sms küldő oldal. Használjátok bátran, hiszen teljesen ingyenes, és regisztráció nélkül tudtok ingyen sms-t küldeni. Részletesebb leírás az smsgott. de oldalról egy régebbi bejegyzésben olvashattok itt.
smsgott.de ingyen sms küldés itt

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A wadjával kapcsolatosan: Nekem a héten minden nap a limit 3 db erejéig küldtem ki sms-t címzettnek, mert rossz volt a telefonom. Egyetlen egy sem ment ki és ez eléggé nagy gáz volt.
Annyit variátak, már a wadján, hogy már amit ígérnek azt sem teljesítik!