Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. október 1., csütörtök

Ingyen sms küldés, sms gott

Ingyen sms küldés, Smsgott
Ingyenes sms küldő weboldalak.

Innen regisztráció nélkül küldhettek ingyen sms-t mindhárom mobil szolgáltatóra, ha betartjátok a következő szabályokat.
Egy számítógépről naponta maximum 3 ingyen sms-t lehet küldeni regisztráció nélkül.
Maximum 147 karaktert tudsz beleírni egy sms-be.
A mobilszámot a következő formátumban kell megadni.
003670 vagy +3670

Ez az egyik legbiztosabb ingyen sms küldő oldal, ahonnan folyamatosan küldhettek sms-eket.

Tapasztalataim:
Az első 3 ingyen sms-t azonnal elküldte. Utána viszont kellett rá várni pár órát, hogy az ingyenes sms megérkezzen. Egyetlen egyszer fordult elő, hogy az sms nem ment el a címzettnek, de utána megint próbáltam, és utána sikerült.


Weboldal.
www.smsgott.de/free-sms.html

1 megjegyzés:

tomodachi írta...

Hello én ujra itt vagyok.