Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. szeptember 13., vasárnap

Ingyen sms küldés, regisztráció nélkül!

Ingyen sms küldés!

Itt egy újabb ingyen sms küldési lehetőség! A biztositas.hu weboldalon, ha biztosítást kötsz, akkor kapsz ingyen smseket!
Én például utasbiztosítást kötöttem náluk, és egyből kaptam 10 ajándék ingyen sms-t!
Az SMS-eket a portálra történő bejelentkezést követően
a saját mappából küldhetitek ell, tetszés szerint választott címzettnek! Az SMS-ek felhasználására 3 hónap áll rendelkezésére. A határidő lejártát követően a még fel nem használt SMS-ek törlődnek.

Tehát ha biztosítást kötsz velük, akkor már küldheted is az ingyen sms-eket!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia Kicsim fel tudnál hívni engem egy kicsit fontos lenne kérlek szépen szeretlek Moncsid

Szandii írta...

:)

Névtelen írta...

Ingyen sms küldés ,működik!
emesesmse.hu